Bandić izgleda kao nov, poručio: Hvala vam dragi prijatelji na lijepim željama, s vama je sve lakše

Facebook Milan Bandić

Zagrebački gradonačelnik drži se odlično u 61. čak i nakon operativnog zahvata.

Neumorni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je u ponedjeljak 1. svibnja u kasnim večernjim satima završio na operaciju prekliještene kile, preko svog Facebooka profila, uz dvije fotografije, poručio je da je živ i zdrav te svima zahvalio na podršci.

Podsjećamo, zbog podizanja lonca graha 80 kila dobio je, kilu, nakon čega je završio u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

Bandić bi u bolnici trebao provesti iduća dva dana, a nakon toga mu slijedi kućna njega, piše Tportal.

Iako je zagrebački gradonačelnik operiran jučer, već danas izgleda kao da operacije nije ni bilo, naprotiv, djeluje svježe i odmorno, a ne umorno i iscrpljeno, tim više što bi oporavak trebao trajati tri tjedna, a povratak na posao moguć je nakon tjedan do dva.

Uz to je riječ o fazi oporavka u kojoj će morati izbjegavati teže fizičke napore, duža hodanja i stanja, a i posljedice mogu biti opasne, ako se neće pridržavati uputa, moguć je krvni podljev, a može dovesti i do povratka kile.

Također, iako pacijent 24 sata nakon operacije ne može hodati i ne osjeća u donjem dijelu trbuha i nogama, čini se da zagrebački gradonačelnik svejedno uspio jako dobro protegnuti. Jači je od same bolesti; gotovo nadrealna snaga i volja.

Zagrebačkog gradonačelnika bodri njegova najveća podrška, supruga Vesna Bandić. Iako ju ne viđamo često u medijima, uz svog je supruga ona uvijek u najtežim trenucima. No, ono što nam je zapelo za oko na fotografiji je činjenica da Vesna djeluje sretno, spokojno i njezin izraz lica ne daje dojam zabrinutosti zbog suprugova stanja.

Jednom je prilikom Vesna izjavila da ona i Milan nikada nisu bili zajedno na godišnjem odmoru, no nju to ne smeta. Kaže da ga ne voli ometati u poslu, stoga ga rijetko nazove jer se boji da ne bude “nezgodan” trenutak. Međutim, tiho i iz prikrajka Vesna Bandić svojem je suprugu vjetar u leđa davala u svim političkim bitkama. Zajedno imaju kćer Ana-Mariju (35), koja je završila studij matematike na PMF-u.

Iako suprugu i kćer ne viđamo često u medijima, Milan Bandić za Uskrs je na misu došao sa svojom suprugom, stoga vjerujemo da je jedan od ciljeva i želja uoči lokalnih izbora ostaviti dojam obiteljskog čovjeka, a ne samo “onog koji dela”.

Facebook Komentari