Preslagivanje (ne u Saboru) Bandiću donijelo bruh, mora na operaciju, evo što kaže o raspletu krize

Milan Bandić je otkrio novinarima u izjavi pred televizijskim kamerama da je dižući lonac od 80 kilograma dobio kilu na lijevoj preponi i večeras iza 21 sat ide na operaciju.

Znači, tko traži vraga, dobije ga. Dobio sam kilu na lijevoj preponi dižući 80 kila lonac, ali nema veze. Operirat će me i sutra ću opet raditi, rekao je Bandić, a na doskočicu novinara, da se nadaju da to nije kila od preslagivanja u saborske većine, rekao je da je to dobio prije nekoliko minuta, ali neće pokazivati.

A saborska većina je presložena, to je gotova stvar, samo je pitanje koliko će to biti stabilno, a ja se nadam da hoće, rekao je dijeleći grah u Maksimiru Milan Bandić.

Poručio je kako treba svakoj Vladi dati šansu da bude odgovorna, stabilna i korektna.

“Ne možete biti malo u opoziciji, a malo na vlasti. Ja to najbolje znam 17 godina u gradu Zagrebu. Ozbiljna, odgovorna, kompetentna i učinkovita vlast je preduvjet hrvatske budućnosti. Nitko ne treba bježati od odgovornosti. Ja znam što znači odgovornost 17 godina, što znači zasukati rukave, stati u brazdu i orati, 16 sati dnevno”, rekao je Banidić i istaknuo da ništa nema od novih parlamentarnih izbora.

Bandić u Saboru očekuje kvalitetnu i odgovornu odluku premijera na čelu s koalicijom koja će tvoriti većinu, stabilnu i odgovornu vlast s kojom Grad Zagreb želi surađivati na dobrobit Zagrepčana i cijele Hrvatske.

“Zagreb je pola Hrvatske i ne može se Zagreb voditi bez suradnje s Vladom, a i Vlada je slabija bez suradnje s Gradom. Prema tome, očekujem, konačno, da se počne delati”,kaže Bandić.

Na pitanje može li Vlada biti stabilna u uvjetima “tanke većine” ili možda čak manjinske Vlade, Bandić je rekao da on misli da su ove dvije “ekskurzije” bile dovoljne te da treći put Bog pomaže i da će biti sve u redu.

Za Zagrepčane je u Maksimuru bilo spremno 60.000 porcija graha, a još i 10.000 porcije pričuve, a što ne bude podijeljeno, pozvat će ljude da odnesu doma.

Facebook Komentari