Bulj napao Pupovca: On je etnobiznismen, želim mu sretan put s briselskim dečkom Plenkovićem

Izvor: Dražen Prša

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj ima osjećaj da je Most na dobrom putu, kako je rekao u izjavi novinarima u Splitu i pritom se obrušio na Milorada Pupovca i Andreja Plenkovića nazvavši ih “etnobiznismenom” i “slugom”.

“Činjenica je da je Plenković napravio gore nego Karamarko. On je isključivo sluga gospodara – Valentića, Todorića, Gregorića, Škegre, a dokaz je da nije želio riješiti kriminal koji je napravljen u hrvatskom gospodarstvu. Ne samo na Agrokor, već i na HNB mislim i HANFA-u, podigao samo kaznenu prijavu zbog fnancijske nestabilnosti jer je HNB dozvolila svom gazdi da digne kredit … Osjećam da je Most na dobrom putu”, poručio je Mostov saborski zastupnik Miro Bulj.

“Čačić, Vrdoljak, Kalmeta, Šeks, Gregurić, Valentić … probudili su se i u medijima daju potporu Plenkoviću, još kad im se pridruži Pupovac, koji je dva dana ranije u Jasenovcu napadao Plenkovića”, podsjetio je Bulj pa napao Pupovca: “Pupovac je etnobiznismen, ne bori se za srpsku nacionalnu manjinu. Nikada nije bio u mom selu on se bavi pločama, želim mu sretan put s briselskim dečkom Andrejem Plenkovićem”.

Facebook Komentari