Brkić: Posebno mi političari moramo poticati mlade i omogućiti im da razvijaju znanja i ostvare snove

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić osvrnuo se danas na fb-u na susret katoličke mladeži u Vukovaru.

[HVALA VUKOVARU ZA HRVATSKU MLADOST, VJERU I NADU]

Vjera, zajedništvo, snaga, energija, ljubav, domoljublje i nada – vrijednosti su to koje su se danas na SUSRETU HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI, baš kao i davnih devedesetih, osjetile i širile Vukovarom.

Vrijednosti su to koje su nekada nama hrvatskim braniteljima, a danas mladima, ukazale kako se uz Kristovo učenje suprotstaviti današnjici prepunoj teškoća i iskušenja te pronaći put nade za bolje sutra.

Usprkos teškoćama, poglavito onim ratom donesenim, hrvatski narod se nikada nije plašio nevolja koje život donosi, već je u duhu vjere i nade uvijek postavio Krista i vjeru kao temelj svog života i pobijedio.

Zato je danas važno graditi zajedništvo, te širiti ljubav i poruke vjere i nade u našem narodu, a ne razjedinjavati ga. Temelj građenja bolje budućnosti našim mladima je da treba znati kako pomoći i zauzimati se za druge te svakodnevno maksimalno ispunjavati naše profesionalne obveze i kao roditelji im omogućiti i podupirati ih da se nikada ne odriču svojih ideala, jer je u mladima snaga bolje budućnosti!

Svi zajedno, a posebno mi političari moramo poticati mlade i omogućiti im da razvijaju svoja znanja i ostvare svoje snove. Naša je zadaća i čast samoprijekorno služiti općem dobru našeg naroda!
brkicvukovar

Facebook Komentari