Naslikajte vi nama većinu ili priznajte da ste se zaletili, destabilizirali državu zbog zataškavanja afere Agrokor

Predsjednik Vlade Andrej Plenković poručio je danas iz Bruxellesa kako će pokazati većinu u Saboru kad oporba ”naslika” 76 ruku protiv bilo kojeg člana vlade. Na njegovu izjavu reagirao je politički tajnik Mosta Nikola Grmoja i to putem facebooka.

”Dragi gospodine Plenković, umjesto da iz svog prirodnog okruženja u Bruxellesu bahato tražite oporbu da naslika potpise protiv Martine Dalić, naslikajte vi nama većinu koju ste tako samouvjereno tvrdili da imate ili priznajte da ste se zaletili, destabilizirali vladu i državu i izazvali nove izbore radi nečijih privatnih interesa i zataškavanja afere Agrokor. Samouvjerenošću nećete sakriti činjenice”, napisao je Grmoja.

Podsjetimo, premijer je danas iz Bruxellesa komentirao izglasavanje nepovjerenja ministru financija Zdravku Mariću.

“Hrvatska je stabilna, Vlada će biti donekle rekonfigurirana, parlamentarna većina bti će osigurana. Što se tiče tih inicijativa za izglasavanje nepovjerenja ministrima, oni neće proći. Nijedan. Ni Mariću, ni ovaj koji vidim sada u vijestima da postoji plan za izglasavanje nepovjerenja potpredsjednici Dalić. Ja čvrsto držim kormilo u rukama. Želim stabilnu zemlju, funkcionalnu vladu. Nikakve krize nema, idemo dalje”, poručio je Plenković.

Facebook Komentari