Kirin: Ovo nije dobro, sve treba riješiti na pametan i miran način, Plenković za to ima rješenje

Izvor: Dražen Prša

Ovo što se dogodilo moramo gledati jako oprezno, procijeniti i razmisliti je li ovo dobro za Hrvatsku, kazao je za Hrvatsku danas saborski zastupnik Ivan Kirin (HDZ).

Je li sve ovo dobro za hrvatske građane, htjeli mi ili ne, ekonomski pokazatelji govore pozitivno, ali to je po mom osobnom uvjerenju moglo biti i jako bolje.

Pitanje je koji će rejting Hrvatske biti dalje, kako će nas percipirati izvana, da li će nas percipirati sa stabilnom ili nestabilnom političkom situacijom u zemlji. Upravo će se i investitori zbog toga ponašati prema nama na drugačiji način, kazao je Kirin.

Dodao je da ne zaboravimo da nas očekuje turistička sezona, a znamo da je upravo turizam jedna od najperspektivnijih grana gospodarstva koja u stvari treba riješiti puno problema u hrvatskom gospodarstvu jer imamo dugove i obveze koje ne možemo servisirati novim i novim zaduženjima nego jednostavno gospodarstvom.

“Ovu situaciju trebamo riješiti na pametan i miran način, jer i ono što je kazao premijer Plenković, ovako se nije moglo dalje, nije dobro rušiti nekoga, ali sada što je tu je, premijer Plenković ima riješenje koje će kroz par dana iznijeti, vjerujemo u u Boga i vjerujemo za dobro hrvatskih građana da će se sve dobro posložiti.

Da idemo u nove izbore to nije dobro za nas, za hrvatske građane”, kazao je za Hrvatsku danas Saborski zastupnik Ivan Kirin.

Facebook Komentari