Bivša novinarka HRT-a Jasmina Jovev kandidira se na gradonačelnicu Siska

Ad

Nekadašnja novinarka HRT-a, poznata i po razotkrivanju djelovanja sisačko-moslavačke SDP-ove županice Marine Lovrić Merzel, odlučila se kandidirati za gradonačelnicu Siska.

Poštovani moji sugrađani i dragi prijatelji,

rođena sam Siščanka koja je u svome rodnome gradu završila osnovnu školu i Gimnaziju, kao i osnovnu i srednju Glazbenu školu.Fakultet i magisterij završila sam u Zagrebu na Fakultetu političkih znanosti i stekla zvanje sveučilišnog specijalista vanjske politike i diplomacije.Supruga sam i mama troje klinaca.

Cijeli moj život, kako privatni tako i poslovni , vezan je za Sisak i njegove ljude.

Na žalost, kao i svi vi, u zadnjih 20-ak godina svjedok sam njegove ekonomske, kulturne, ali i demografske devastacije. Izmjenjivale su se vlasti, svaka je tvrdila da radi bolje od predhodne, a nas u Sisku je sve manje. Naš grad se desetljećima gleda kao plijen, a ne kao mjesto ogromnog potencijala za ugodan život. Zato dobijamo ili vlast koja ništa ne radi ili one za koje bi bilo bolje da ništa ne rade-nešto kao kružni tok bez izlaza.Vrijeme je takvog “ vladanja“ Siskom prošlo i vrijeme je da se gradom počne odgovorno upravljati.Naš grad je kroz povijest bio prvi na svim poljima, zašto ne bi bio prvi i po postavljnju novih standarda u odnosu prema obrtnicima,opg-ovcima, poduzetnicima, mladima i umirovljenicima? Kada stvorimo najbolje standarde rezultati će doći jer Siščani znaju i žele raditi.

Naravno, trebamo postaviti i nove standarde u transparentnom upravljanju gradom.Korupcija nije posljedica siromašenja društva, ona je uzrok.

Upravo zato odlučila sam se kandidirati za gradonačelnicu Siska te kao nositeljica nezavisne liste „SISAK HRABRI“.
Odlučila sam se na kandidaturu jer vjerujem u naš Sisak i jer znam da možemo bolje.Odlučila sam se jer smatram da grad treba vratiti njegovim građanima.Građani su ti koji najbolje znaju gdje bi šetali,gdje bi se zabavljali,građani su ti koje treba pitati kada se zadužujemo za par generacija unaprijed.Građani znaju što su im prioriteti – šminkanje na dug ili realan razvitak.

Pozivam vas da mi se pridružite u subotu, 29.travnja od 8-12 sati na Gradskoj tržnici Sisak gdje će se nezavisna lista „SISAK HRABRI“ predstaviti građanima i skupljati potpise za kandidaturu.

Zajedno možemo vratiti grad.

Vaša Jasmina Jovev

Facebook Komentari