Peteva još nismo vidjeli ovako ljutitog. Bugarinu gotovo da je para kuljala iz ušiju

Hajduk je uspio ”zapapriti” Dinamu u završnici prvenstva. Malo je tko smatrao kako Splićani mogu zaustaviti Dinamo, a oni su nokautirali Modre nasred Maksimira.

Ivajla Peteva još nismo vidjeli ovako ljutitog. Bugarinu gotovo da je para kuljala iz ušiju na press konferenciji, piše gol.hr.

”Jedna od najlošiji utakmica otkada sam ja trener Dinama. Nevjerojatan je bio pristup mojih igrača, broj individualnih pogrešaka, samopouzdanje je bilo nisko, tako smo i primili golove. Ispričavam se navijačima. Kako smo igrali, nismo zaslužili pobjedu”, kazao je kao ris ljutiti Petev.

Zašto ste krenuli bez Ćorića i Sammira?

”Ćorić nije spreman za cijelu utakmicu. Sammiru sam dao priliku. Danas smo svi bili loši. Mene je sramota gledati ovakav Dinamo.”

Prvenstvo je izgubljeno?

”Sada to tako izgleda… Ne znam, još sam vruć od utakmice, ne mogu predaleko gledati.”

Zamjerate li sebi nešto?

”Trener je uvijek prvi krivac. Preuzimam odgovornost. U ovakvoj utakmici imati ovakav pristup. Da nismo trenirali četiri dana, siguran sam da bi izgledali bolje.”

Je li na Soudanija utjecala ova zadnja afera s pomilovanjem Komisije za žalbe?

”Danas nije imao sreće, ali ne možemo pričati samo o jednom igraču. Da smo bili dobri, imali bi šanse i drugi igrači”, zaključio je vidno ljutiti Petev.

Share This Article