Darinko Dumbović: Je li šutnja zlato ili nuklearni otpad ???

Saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović potaknut upornom šutnjom o odlagalištu nuklearnog otpada na Trgovskoj gori jutros je oštro reagirao na svom Facebook profilu.

JE LI ŠUTNJA ZLATO ILI NUKLEARNI OTPAD??? Zašto vladajući i vodeći političari u Sisačko-moslavačkoj županiji i šire šute o gotovom prijedlogu koji ide na Vladu RH da DEFINITIVNO Sisačko-moslavačka županija i Banovina budu mjesto trajnog odlagališta nuklearnog otpada.

Deset godina govorim o potrebi da zaštitimo Zrinsku, Hrastovičku i Trgovsku goru, cijelu Banovinu, da spriječimo devastaciju tog prostora. Samo razvojni projekti, ekološka poljoprivreda i ruralni razvoj ovdje znače život. A oni koji se kandidiraju za načelnike, gradonačelnike, župane – šute! Je li zbog toga što ne razumiju problem ili po nalogu svojih partija (HDZ, SDP,Most…)???

Dumbović nuk otpad

I zato sam jutros htio čuti vaš glas i odgovor: JE LI ŠUTNJA ZLATO ILI NUKLEARNI OTPAD ili sam ja totalna budala koja o tome priča 10 godina, od Petrinjčice, Dvora do saborske govornice!

Ali svugdje isti odgovor: ŠUTNJA! Da li da i ja šutim i pričam samo o lijepim stvarima i lijepoj budućnosti u krilu županije koja bi trebala biti “domaćin” nuklearnom otpadu????

Ili da svi zajedno pošaljemo poruku što zaista želimo za Banovinu i Sisačko-moslavačku županiju, za našu djecu i unuke???

JA i dalje ne odustajem!!!! A VI???
nuklearni otpad

Facebook Komentari