Pogledajte troškove Ureda predsjednice Kolinde Grabar Kitarović za 2017. godinu

Hrvatski mediji prenose objavljeni dokument u kojem je detaljno navedeno što sve Ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u 2017. godini planira nabaviti, kao i cijene toga. Iznosi su objavljeni bez PDV-a.

U ovoj će godini Pantovčak samo za struju i plin imati izdatke od 1,6 milijuna kuna bez PDV-a. Čak 187 tisuća kuna potrošit će se za uredski materijal u Uredu predsjednice, a to podrazumijeva uredski papir, toner, tinte i sl., dok je za potrošni materjal planirano 150 tisuća kuna, također bez PDV-a.

Kada je riječ o službenim putovanjima, u ovoj će godini Ured predsjednice potrošiti 890 tisuća kuna bez PDV-a za zrakoplovne karte i smještaj u hotelima, dok će predsjednica za ispijanje kave i čaja potrošiti 50 tisuća kuna.

Tu je i hrana, pa će tako svježe meso peradi I. kategorije koštati 45 tisuća kuna, a pića, alkoholna i bezalkoholna, koštat će 160 tisuća kuna. Za ribu će se platiti čak 199 tisuća kuna, a sir će koštati 25 tisuća kuna.

Tu su i smrznuti proizvodi za 80 tisuća kuna te svježe voće i povrće koje će koštati 120 tisuća kuna.
Dodatnih 80 tisuća kuna potrošit će se na zastave, a 60 tisuća na uniforme pomoćnog osoblja.

Poslovna i radna odjeća također će koštati, 95, odnosno 60 tisuća kuna.

U dokumentu postoji stavka “dnevni, tjedni i mjesečni tisak” za koju je planiran trošak od 60 tisuća kuna, ali osim toga postoji još jedna stavka koja će porezne obveznike koštati 120 tisuća kuna, “usluge praćenja medija”.

Tu su i tiskarske usluge, usluge zračne luke te izrada odlikovanja.
plan nabave1
plan nabave
plan nabave2
plan nabave4

Facebook Komentari