Kerum komentirao povlačenje Pauletića: Neka se Andro povuče iz utrke i HDZ podrži mene jer ionako pobjeđujem

Povlačenje kandidature Roberta Pauletića komentirao je gradonačelnički kandidat HGS-a Željko Kerum.

”Napravio je dobar potez jer je pametan i realan čovik, iako puno bolje stoji nego drugi kandidati nije imao izgleda za dobit, pa zašto trošit energiju, a pitanje je i koliko je stranka stajala iza njega”, prva je Kerumova reakcija.

”Realno je da ću ja dobit. Bez obzira šta postoje kandidati koje se promovira nauštrb drugih, tu najprije mislin na gospođu bankaricu Puljak. Njoj je misto u banci, a mediji je guraju na osnovu odnosa s bankama. Neka nastavi šetati s mužem pod rukicu i raditi ovrhe!”, kazao je za Dalmatinski portal.

Istaknuo je kako je poredak u utrci takav da je na prvom mjestu on, potom Krstulović Opara, zatim Aida, Pauletić pa tek onda Puljak.

”Neka bankarica makne prste s građana. Jadan onaj tko glasa za nju nakon svih ovrha koje rade banke. Ma, ne bi ja nju proziva da se ona nije našla bit pametna i optuživat mene za nešto o čemu ja ne odlučujem”.

Dodao je da je ‘bankarica Puljak’ šarena laža. Na kraju je posalo poruku i HDZ-u:

”Neka se Andro povuče iz utrke i HDZ podrži mene jer ionako pobjeđujem, a ovako možemo počet radit već dan nakon prvog kruga. Zašto puštat nekog ka bankaricu da koči izbore? Kako sam ja podržao župana tako neka i oni mene za gradonačelnika”, zaključio je.

Facebook Komentari