Jandroković: Šibensko-kninska županija i svi gradovi u njoj su HDZ-ovi, tako će ostati

Nakon što je jučer pohodio Imotsku i Sinjsku krajinu u Splitsko-dalmatinskoj županiji, glavni tajnik HDZ-a (i potpredsjednik Hrvatskog sabora) Gordan Jandroković nastavio je danas svoju dalmatinsku mini-turneju obilaskom Šibensko-kninske županije, i to u društvu s predsjednikom Županijskog odbora stranke Nediljkom Dujićem i županom Goranom Paukom.

U redovitom sam obilasku županijskih, gradskih i općinskih organizacija HDZ-a za lokalne izbore. U Drnišu očekujemo da ćemo i dalje imati svog gradonačelnika, našeg Josipa Begonju, koji će obraniti mandat.

Siguran sam da će i Šibensko-kninska županija ostati HDZ-ova te da će naš Goran Pauk ostati župan. Naša stranka je na vlasti ne samo u županiji, nego i u svim gradovima na njenom području.

Tako će biti i nakon 21. svibnja, s tim da smo čvrsto uvjereni da ćemo preuzeti odgovornost i za pojedine općine u kojima dosad nismo bili na vlasti. HDZ će nakon ovih izbora biti još jači nego dosad, istaknuo je glavni tajnik Jandroković.

Nakon Drniša, Jandroković je posjetio općine Prominu i Kistanje.

U Kistanjama, gdje je snažna zajednica janjevačkih Hrvata, također predviđam dobre rezultate.

Stranačka organizacija izvrsno radi, u ovoj općini imat ćemo dosta novih, mladih kandidata. Kao i u ostalim sredinama diljem Lijepe Naše, naglasio je Jandroković.

Glavni tajnik HDZ-a iz Kistanja se uputio dalje prema Gradu Skradinu.

Facebook Komentari