Strinavić iz Blokiranih: Osobno razmišljam da ovo treba sve pustiti, da se sve uruši kao kula od karata

Mario Strinavić iz Udruge Blokirani osvrnuo se na svom fb-u na Lex Agrokor.

TRULEX AGROKOR !

Ovo što se dogodilo ovih dana oko „lex agrokora“ je najveća sramota u povijesti hrvatskog naroda. Nikada niti jedna vlast do sada nije pogazila Ustav Republike Hrvatske kao temelj države kao što je to napravila Plenkovićeva vlada.Nikada niti jedna vlada do Plenkovićeve nije pljunula vlastitom narodu u lice. Nikada u europi nisu na ovako bezobrazan i bezobziran način prekršena temeljna ljudska prava i osnovno načelo „jednakosti“. Sudac Mislav Kolakušić komentirajući zakon rekao da je zakon pisan za jednog čovjeka, nebih se složio s time.Ovaj zakon je pisan za zaštitu političke korumpirane partitokracije koja na ovaj način štiti sama sebe.
U maniri Kim Jong una ,dekretom su uredili da se nitko nebi usudio blokirati Todorića i Agrokor (jer će imati problema sa Orepićem),a prema 330.000 blokiranih građana nastavljaju se i dalje ponašati kao da se radi o kontejnerski mačkama i stoki sitnog zuba.

Paradoks je još veći što će jadni i osiromašeni i izblokirani i iskamatareni građani od svog ovršenog novca moraju spašavati one koji imaju jahte,helikoptere, dvorce i poslugu, a za dvorsku ludu imaju cijeli jedan narod !
Osobno razmišljam da ovo treba sve pustiti, da se sve uruši kao kula od karata. Hrvatskoj treba „master reset“ jer jedino na taj način ćemo se riješiti korumpiranog političkog duopola, napisao je Strinavić.

330 000 obitelji Hrvatske ima blokiranu svu imovinu! Ukupni dug građana iznosi 42 milijardi kuna! Svaki 8. radno sposobni stanovnik Hrvatske je u blokadi!
Ovrhe direktno pogađaju gotovo milijun stanovnika Hrvatske! Od 2011. do 2016. FINA je provela preko 7 milijuna ovrha, od čega 71% nad građanima! 38 milijardi je već naplaceno, ali dug i dalje raste i trenutno iznosi 42,800 milijardi kn. Tako dug zauvijek raste, kamate na glavnicu i nema zastare ! FINA na ovrhama uprihodi i do 500 000 kuna na mjesec! Udruga Blokirani !, napisao je Strinavić na svom fb-u.

Facebook Komentari