Savez udruga branitelja radnika Republike Hrvatske uputio Plenkoviću pismo oko Agrokora

Savez udruga branitelja radnika Republike Hrvatske, pruža snažnu i neupitnu potporu Vladi Republike Hrvatske i Vama osobno u naporima koje poduzimate s ciljem stabilizacije stanja u tvrtkama od strateškog interesa za RH kao i u naporima oporavka hrvatskog gospodarstva, očuvanja radnih mjesta i stvaranje uvjeta za snažni zaokret u smjeru rasta BDP-a, stoji u pismu potpore Saveza udruga branitelja radnika RH.

Posebno ponukani zadnjim događanjima s tvrtkom Agrokor d.o.o, najznačajnijim poslovnim subjektom u RH, moramo naglasiti da se erozija strateških poslovnih subjekata u najvećoj mjeri odvijala za mandata vlade Zorana Milanovića čemu smo kao djelatnici tih tvrtki osobno svjedočili.

Smatramo da Vlada RH mora žurno izmijeniti ili na bilo koji drugi način riješiti izbor novih članova Uprava u tvrtkama koje su u vlasništvu RH.

Posebno naglašavamo rješavanje problema Petrokemije d.d. Kutina, gdje radi veliki broj naših članova te smo spremni ponuditi suradnju na očuvanju proizvodnih procesa i radnih mjesta, stoji u pismu Saveza udruga branitelja radnika Republike Hrvatske, koje potpisuje Siniša Mastelić, predsjednik.

Facebook Komentari