FOTO Kraljica Instagrama: Naša nova pobjednica tjedna je Ilona Kondić

Piše i snimio: Dražen Komar

Naša nova pobjednica tjedna dvadesetjednogodišnja je Ilona Kondić. Ugostiteljica iz Zagreba koja je odustala od rada u svojoj struci.

02

Obožava ples kojem je u potpunosti posvećena. Osim skladnih pokreta u ritmu glazbe, ova razigrana ljepotica, često se prepušta užitku rolanja, a niti druge tjelesne aktivnosti nisu joj strane.

03

Često se je može vidjeti u izlascima ili u nekom od trgovačkih centara, a na sam spomen anglizma ‘shopping’, široki osmjeh joj obasja lice.

Uz brojne do sada proputovane destinacije, namjerava prevaliti još mnoštvo kilometara.

06

Brižna pratiteljica modnih zbivanja, namjerava otvoriti vlastiti dućan s odjećom i dati svoj obol svijetu mode.
U potpunosti je iskrena osoba, a mnogi je smatraju i jako zanimljivom. Voli dobru šalu i provode u ugodnom društvu.
Ilona se do sada već nekoliko puta pojavljivala u javnosti.

08

Prvo je zaokupila pažnju gledatelja svojom iskrenošću u seriji ‘Ljubav je na selu’, a nedugo nakon toga zablistala je na naslovnici poznatog časopisa.

Nakon što se je iz prpošne crnke odlučila transformirati u zanosnu plavušu, odlučili smo napraviti editorijal posvećen svim ljubiteljima brzina i auto-moto industrije.

07

Ljubaznošću gospode Ivice i Ivana Šalaja, naša ljepotica prvo je zajahala Kawasaki ZXR 750 (H1), iz limitirane serije. Najbrži serijski motor na svijetu.

Jedan od dva postojeća modela u Europi, na svijetu ih postoji manje od stotinu, Suzuki GSX-R 750 SP, oduševio je našu izabranicu.

10

Mercedes 500 SEL R 129, projurio je cestama iznad Zagreba i izazvao veliku pozornost. Nekoliko puta smo prekidali snimanje kako bismo udovoljili znatiželjnicima da se fotografiraju u društvu Ilone i limenih ljubimaca.

Zanimljivo je da se zaustavio autobus pun turista koji jednostavno nisu mogli odoljeti prizoru, a pridružila nam se i svadbena povorka. Mladenka i mladenac izrazili su veliku želju za zabilježavanjem prizora, a to je molba na koju nismo mogli ostati imuni.

Prijave su i dalje moguće!

Tjedna pobjednica osvaja – umjetnički foto session i ulazak u izbor za “Kraljicu Instagrama”, medijsku slavu i mogućnost suradnje s našim partnerima.

Drage dame, želite li sudjelovati u tom procesu, dovoljno je da pošaljete svoju fotografiju, zajedno sa svojim podacima, ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj, ”instagramiranu” ili ne, na mail kraljica.instagrama@yahoo.com.

Također, pozivamo potencijalne suradnike koji smatraju da nam se svojim doprinosom mogu kvalitetno pridružiti u proslavi ljepote.

Uz brojna ugodna iznenađenja i medijsku promociju, očekuje Vas naš vrijedni tim.

05

Facebook Komentari