Održana prva Walkmaxx revija: Stil i moda zdravog hoda

Foto: Scena.hr

Danas u podne u City Centeru one West održana je prva WalkMaxx revija naziva “Stil i moda zdravog hoda” te su predstavljene četiri nove linije obuće za proljeće i ljeto.

Umjesto manekena, po pisti su hodale osobe iz javnog života koje preferiraju upravo Walkmaxx – Sandra Bagarić, ujedno i zaštitno lice branda Walkmaxx, poznate glumice Mia Begović, Nada Abrus i Jasna Bilušić, legenda modne scene Zvončica Vučković, voditeljica Anja Alavanja, glumci Aleksandar Cvjetković i Lujo Kunčević, poznati producent Tomo in der Muhlen i operni pjevač Ronald Braus.

Walkmaxx kolekcija proljeće/ljeto 2017. za nju i njega odlikuje se modernim dizajnom, prozračnim materijalima, zanimljivim uzrocima i bojama te uspješno spaja udobnost, modu i stil.

Uz predstavljanje novih Walkmaxx modela obuće, gosti i svi prisutni mogli su razgledati i prigodnu izložbu fotografija na temu pokreta, poznatog fotografa Hrvoja Serdara te se zabaviti uz tombolu, koktel i druženje.

Novi modeli Walkmaxx obuće iz kolekcije proljeće/ljeto 2017. idealni su za nadolazeće tople dane i mogu se nositi u baš svim prigodama – od onih poslovnih do opuštenih privatnih trenutaka.

Ono što ovaj brand od samog početka izdvaja i čini drugačijim je prepoznatljiv zaobljeni potplat koji omogućuje pravilan hod i držanje te slobodno i nesputano kretanje.

Facebook Komentari