Vlahušić: Ja sam sretan i zadovoljan, zahvaljujem se Saboru, ovo je za mene nagrada za životno djelo

Odluka Ustavnog suda o “lex Vlahušiću”, kazao je dubrovački gradonačlenik za N1, je očekivana. Nije htio ulaziti u detalje odluke, jer ni predsjednik suda Miroslav Šeparović nije ulazio razloge zašto je donesen.

“Ja sam sretan i zadovoljan, zahvaljujem se Saboru, ovo je za mene nagrada za životno djelo. Gubitnici, HDZ i Most, nisu mogli učiniti ništa godinama”, kazao je Andro Vlahušić za N1.

Kazao je i da je on osuđen u politički montiranom procesu, gdje su njegovi protivnici međusobno razmjenjivali novac, a onda to svalili na njega te da je to dio borbe za novac od dubrovačkih zidina.

“Usprkos svemu što se meni stavlja na teret, ljudi mi dok razgovaram s vama mašu i govore – gradonačelniče, u pravu ste”, kazao je.

“Kandidat HNS-a će biti novi gradonačelnik, a ja ću biti voditelj kampanje. Ne morate biti gradonačelnik”, kazao je Vlahušić, dodajući “pobjedit ću HDZ i na ovim izborima”.

Ustavni sud odbacio je prijedloge za ocjenu ustavnosti tzv. zakona o konverziji švicarca kao i prijedlog za ocjenom ustavnosti zakona o lokalnim izborima nazvanom “lex Vlahušić”.

Ustavni sud nije prihvatio Grbinove i Vlahušićeve prijedloge i neće pokrenuti postupak u slučaju Lex Vlahušić

Facebook Komentari