Kuščević u ponedjeljak u Dalmaciji: Odluke o dodjeli sredstava kapitalne pomoći korisnicima

Povodom završetka Javnog poziva za raspoređivanje i korištenje sredstava kapitalnih pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za 2017. godinu, ministar Lovro Kuščević u ponedjeljak 10. travnja 2017. godine boravit će u Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji te će tom prigodom dodijeliti Odluke o dodjeli sredstava kapitalne pomoći korisnicima tj. predstavnicima općina odnosno gradova čiji zahtjevi za financiranje su odobreni.

Ministar Kuščević dodjeljivat će Odluke prema slijedećem rasporedu: 9:00 sati u prostorijama Splitsko-dalmatinske županije (Domovinskog rata 2, Split) uz prisustvo župana Zlatka Ževrnje, 12:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Vodica (Ive Ćaće br. 8, Vodice) uz prisustvo župana Gorana Pauka, 15:00 sati u prostorijama Zadarske županije (Božidara Petranovića 8, Zadar) uz prisustvo župana Stipe Zrilića.

Podsjećamo da je Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja raspisalo 27. siječnja 2017. godine Javni poziv za raspoređivanje i korištenje sredstava kapitalnih pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za 2017. godinu koji je bio otvoren do 24. veljače 2017. godine. Ministarstvo je 5. travnja 2017. godine na svojim mrežnim stranicama objavilo popis 336 odobrenih zahtjeva za financiranje projekata za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda za 2017. godinu. U Državnom je proračunu za ovu namjenu osigurano 40 milijuna kuna, priopćilo je Ministarstvo graditeljstva.

Facebook Komentari