Nakon što je mudri Bandićev ZET povukao karte iz kioska Tiska, sada se povlači i HT, evo kako

Čini se da slučaj Agrokor broji nove žrtve. Naime, nakon što je javljeno da se na Tisku više neće moći kupiti ZET-ove karte (odluka je povučena sljedeći dan), sada iz HT-a javljaju da na tim prodajnim mjestima više nema njihovih bonova.

“Hrvatski Telekom trenutno revidira proceduru vezanu uz distribuciju pre-paid bonova te se u ovom trenutku bonovi ne mogu kupiti na svim prodajnim mjestima. U kontaktu smo s partnerima i dobavljačima kako bi u što kraćem roku, do kraja ovog tjedna, korisnici ponovno mogli kupovati bonove na više prodajnih mjesta.

Korisnike smo obavijestili o kanalima putem kojih je moguće kupiti pre-pad bonove, kao što su SMSbon, HALObon, mobilna aplikacija Moja Simpa, web portalima bonbon.hr i hrvatskitelekom.hr te na Platomatima u T-Centrima.

Podsjećamo kako prepaid bonove HT-a korisnici mogu kupiti putem prodajnih kanala HT-a i na taj način ostvariti dodatnih 10 % bonusa na vrijednost kupljenog bona.

Također, bonovi se mogu kupiti i kod prodajnih partnera: Hrvatska pošta, bankomati banaka, internetsko i mobilno bankarstvo banaka i Erste Card Club”, odgovorili su nam iz Hrvatskog Telekoma.

Facebook Komentari