VIDEO, FOTO Atraktivna pjevačica u naglom usponu Natasha Moskwa, više od 100 tisuća pregleda u dva dana

Piše: Dražen Komar

Atraktivna pjevačica u naglom usponu, Natasha Moskwa, čiji broj obožavatelja iz dana u dan rapidno raste, brzo je na sebe privukla pažnju pojavljivanjem na glazbenoj sceni.

Svojim prvijencom, pjesmom ”Pijana od ljubavi” za koji je tekst napisala Alka Vuica, a glazbu i aranžman Nenad Čirjak, stekla je veliki broj sljedbenika koji su s nestrpljenjem iščekivali sljedeći potez energične Slavonke.

07

Nakon pojavljivanja u međunarodnoj ‘celebrity special’ verziji emisije ‘Mijenjam ženu’, čak i oni neskloni praćenju glazbenih trendova, uvjerili su se u pozitivnu energiju i veselje kojim zrači brzo osvajajući sve koji se nađu u njenoj blizini.

11

Udruživši snage s Mc Damirom, svjetlo dana ugledala je nova pjesma, praćena video spotom, zarazna naziva Whats up.

Dinamična priča u skladu sa suvremenim načinom življenja, ne davi s dugim fabularnim razvlačenjem, već brzom izmjenom kadrova, gotovo flash dinamikom, gledatelja odmah uvodi u radnju zahtijevajući punu koncentraciju.

03

Na ‘prvo gledanje’ teško je pohvatati sve segmente koju nam redatelj donosi, osobito kad tome pridodamo brz ritam, simboliku i snažne prizore koji pojedinačno svaki zasebno ima svoje značenje, no spajanjem istih u cjelinu daje se sasvim novo poimanje.

02

Dominantna svojom pojavom i stavom, iskrena u izričaju, Natasha Moskwa sasvim sigurno nije samo još jedna iz palete odabranih osoba koje stvaraju ugodu oku, već dama kojoj su svijetla pozornice prirodno okružje.

Podatak o preko 100.000 pogleda glazbenog video spota na ‘YouTube’ kanalu samo dva dana nakon pojavljivanja, govori dovoljno sam za sebe.

Najbolji zaključak koji proizlazi iz viđenog, sadržan je već u samom naslovu pjesme: Whats up!

Link na video spot:

Facebook Komentari