Međunarodni festival “WELOVESOUND” održat će se na prostoru ŠRC Mladost na Savi

Dnevnik.hr

Piše: Dražen Prša

Hrvatska je domaćin novom međunarodnom festivalu “WELOVESOUND”. Tim koji stoji iza jednog od najcjenjenijih svjetskih glazbenih događaja Sonus, uz podršku Grada Zagreba, pokreće novi festival koji će se održati 2. i 3. lipnja u Zagrebu.

U dva nas festivalska dana očekuju gostovanja vodećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe. Veliki open air događaj održat će se na prostoru ŠRC Mladost na Savi, a pratit će ga partiji u vodećim zagrebačkim klubovima kao što su Johann Franck, Opera, Boogaloo i The Best.

“Zagrebu donosimo jednu novu energiju. Prvi dani lipnja od ove će godine biti rezervirani za vrhunski zvuk, plesnu energiju i nešto što Zagreb do sad nije imao prilike iskusiti. Dovodimo najveće zvijezde svjetske underground scene.

Vjerujemo kako ćemo već ove godine imati nekoliko tisuća posjetitelja, a želja nam je da Festival iz godine u godinu raste!”, izjavio je Dalibor Oliver Zjačić iz tvrtke Sonus.

Na prvom izdanju “WELOVESOUND” festivala, među prvim potvrđenim izvođačima su DJ zvijezde Loco Dice, Timo Maas, Chris Liebing, tINI te ljubimci domaće publike Felver i Jogarde.

Upravo su navedeni DJ-i sinonim za vrhunske partije koje prati posebna produkcija i zvuk. Njihovi nastupi diljem svijeta rasprodani su, a obožavaju ih i brojne svjetske zvijezde.

Primjerice nastupi Loco Dicea u klubu Amnesia na Ibizi cijelo su ljeto rasprodani, dok je Timo Maas široj javnosti poznat po uspješnoj suradnji s Madonnom.

“Grad Zagreb širi svoju ponudu. Ovim Festivalom obraćamo se novim gostima, već preliminarni interes za Festival pokazuje da će ovo biti jedan od najvažnijih glazbenih događaja ovog proljeća i ljeta u Zagrebu.

Grad je otvoren za sve ljubitelje ovakve glazbe koja preuzima primat u svijetu i drago nam je da postajemo novo svjetsko odredište kad je zabava u pitanju!”, izjavio je pročelnik za kulturu Grada Zagreba Ivica Lovrić.

Hrvatsku će na “WELOVESOUND” festivalu, između ostalih, predstavljati ljubimci domaće publike DJ-i Jogarde i Felver koji je na predstavljanju u kavani Johann Franck izjavio:

“Zagrebu je nedostajao upravo ovakav Festival koji je fokusiran isključivo na elektroničku glazbu. Posebno je važno da je prilika dana hrvatskim DJ-ima”.

Festival koji glazbom širi dobre vibracije dio prihoda od prodanih ulaznica darovat će zakladi Znanje na djelu koja spaja obrazovni i poslovni svijet, pomaže mladima da stječu praktična znanja i dobe uvid svijet gospodarstva.

Predstavljanje Festivala podržali su glumac Miran Kurspahić, dizajnerski dvojac ELFS, manekenke Nives Vinčić i Kim Kosanović, PR guru Ranko Vučinić, dok nas je kroz predstavljanje vodila Lana Borić, glasnogovornica “WELOVESOUND” festivala i regionalna PR menadžerica Sonus Festivala.

Facebook Komentari