FOTO Upoznajte ovotjednu Kraljicu Instagrama, sexy Zagrepčanku Mariju Prekodravac

Piše i snimio: Dražen Komar

Naša nova pobjednica tjedna je dvadesetsedmogodišnja Marija Prekodravac. Sexy Zagrepčanka, osvojila nas je svojim duhom i vedrinom, a unatoč neprospavane noći koju je provela na radnom mjestu ujutro nas je dočekala sa širokim osmijehom.

05

Najstariji klub glavnoga grada, kultni Saloon, ugostio nas je prilikom snimanja editorijala. Premda se trenutačno nalazi u fazi adaptacije, uskoro će opet zablistati i podsjetiti zbog čega je godina bio omiljeno okupljalište koje su pohodile mnoge svjetske i hrvatske zvijezde.

03

Uoči snimanja, iznoseći suradnicima podatak gdje ćemo obaviti fotografiranje, kod svih sam naišao na istu reakciju. Izraz oduševljenja. Osobno, nikada nisam bio u prilici osjetiti legendarnu atmosferu o kojoj mnogi pričaju, previsok je datum rođenja upisan na mojoj osobnoj iskaznici, no ugodne vibracije dobrih, starih vremena i te kako se osjete na svakom koraku ovog mjesta.

Simpatična ugostiteljica iz zapadnog dijela grada, zaposlena je u svojoj struci, ugostiteljskoj.
Mnogi su je primijetili na malim ekranima prilikom njenog sudjelovanja u serijalu emisija ‘Farma’, a krasila je i nekoliko plakata, kao i sudjelovala na raznim modnim revijama.

04

U slobodno vrijeme uživa u vožnji bicikla ili longboarda, dok joj slikarstvo i pisanje predstavljaju osobiti užitak kojem se prepušta s velikom strašću.

Uz čokoladu i bolognese, za koje priznaje da su njena slabost, voli spavati i uživati u toplim ljetnim kišama.
Privlače je originalni ljudi s idejama, dok prezire one koji slijepo slijede nametnute trendove.
Ne podnosi laži, podmuklost i nepoštovanje.

08

Voljela bi otići na Jamajku i iznajmljivati daske za surfanje.

02

Prijave su i dalje moguće!

Tjedna pobjednica osvaja – umjetnički foto session i ulazak u izbor za “Kraljicu Instagrama”, medijsku slavu i mogućnost suradnje s našim partnerima.

Drage dame, želite li sudjelovati u tom procesu, dovoljno je da pošaljete svoju fotografiju, zajedno sa svojim podacima, ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj, ”instagramiranu” ili ne, na mail kraljica.instagrama@yahoo.com.

Također, pozivamo potencijalne suradnike koji smatraju da nam se svojim doprinosom mogu kvalitetno pridružiti u proslavi ljepote.

Uz brojna ugodna iznenađenja i medijsku promociju, očekuje Vas naš vrijedni tim.

Facebook Komentari