Direktor motivacijskim pismom smiruje zaposlenike Tiska: Zahvalnost, snaga, bez vas ……

Direktor Tiska Hrvoje Kraljević, kako prenosi Index, uputio je pismo svojim zaposlenicima, u kojemu ih umiruje, ali i krivi medije za stvaranje panike u toj tvrtki, čiji je dio još lani zbog dugova preuzeo British American Tobacco (BAT). U petak je, podsjetimo, i račun Tiska blokiran zajedno s nizom drugih tvrtki u sklopu Agrokora.

“Drage kolegice i kolege,

ovim putem Vam se obraćam vezano uz posljednje događaje koji se tiču poslovanja našeg Društva, a odnose se na privremeno izvršenu blokadu transakcijskih računa Društva.

Radi otklanjanja eventualno nastalih sumnji u tijek redovnog poslovanja, a u koji su posljedica navedene blokade te brojnih medijskih natpisa, kao direktor društva osjećam odgovornost i smatram potrebnim, obavijestiti Vas kako će novčane obveze našeg društva biti podmirene u najkraćem mogućem roku s ciljem promptne deblokade računa Tiska. Naime, društvo Tisak i dalje ostvaruje tržišne rezultate i takav se trend očekuje i u narednim mjesecima, posebice uslijed nadolazeće sezone”.

Nemir među zaposlenicima

“Svjestan sam da nastala situacija ipak unosi određeni nemir i nesigurnost među sve zaposlenike, stoga smatram potrebnim naglasiti da se poduzimaju sve potrebne mjere radi osiguranja nesmetanog nastavka poslovanja i realizacije svih poslovnih procesa u skladu s najvišim standardima poslovanja i korporativne odgovornosti. Poseban naglasak, kao i do sada, stavljamo upravo na Vas radnike koji jeste i uvijek ste bili glavna pokretačka snaga Tiska, pri čemu nam je prioritetna zadaća uredno ispunjenje svih obveza prema Vama.

Ističem da bez Vas i Vašeg učešća u kvalitetnom odrađivanju radnih obveza, Tisak ne bi ostvario svoje dosadašnje rezultate niti bi se oni mogli očekivati u budućnosti. Stoga Vam ovime prije svega izjavljujem zahvalnost za sav dosadašnji trud i angažman te Vas pozivam da svoje zajedničke snage i u budućnosti usmjerimo ka istom cilju – uspješnom poslovanju, daljnjem napredovanju i održavanju jake tržišne pozicije Tiska.

O svim ključnim događajima nastavit ću Vas pravovremeno obavještavati”, piše Kraljević u pismu koje je objavio Index.

Facebook Komentari