FOTO Kraljica Instagrama party: Još jedna zabava o kojoj će se još dugo govoriti

Jedan od najpopularnijih hrvatskih fotografa, Dražen Komar, koji unatoč svojoj mladosti iza sebe već ima uspješnu višegodišnju karijeru, u prepunom zagrebačkom Urnebes klubu priredio je još jednu zabavu o kojoj će se još dugo govoriti.

12

Drugi po redu Kraljica Instagrama party na jednom mjestu okupio se veliki broj ljepotica, od kojih su neke od njih već zablistale svojim pojavljivanjem u medijima, a neke će to tek učiniti.

01

Premda je sredina radnog tjedna među brojnim među damama koje su privlačile poglede, sjajno su se zabavljale i atraktivna pjevačica Natasha Moskwa, višestruka Playboyeva zečica i međunarodni foto model Ena Friedrich, Miss Zagreba i Zagrebačke županije Doris Arbanas, kao i mnoge druge.

09

Sjajna atmosfera uz puno plesa i smijeha potrajala je do ranih jutarnjih sati, a upiti o novom partiju ne prestaju stizati.

15

Podsjetimo, Kraljica Instagrama party proizašao iz projekta izbora za Kraljicu Instagrama, traje već tri godine u kontinuitetu, a do sada ste ga već mogli primijetiti u brojnim video prilozima o foto sessionima, sudjelovanjem u mnogim TV emisijama kao i tiskanih izdanjima magazina.

Bogati program koji je sadržavao rasplesane svjetleće robote, fire show, zamamni nastup profesionalne plesačice, još jednom se pokazao kao pun pogodak.

Facebook Komentari