Drama u Osijeku: Hrvatski reprezentativac doživio težak srčani udar, 30 minuta bio klinički mrtav

Hrvatski reprezentativac, osječki parteraš Tomislav Marković doživio srčani udar na treningu, a preživio je zbog neumorne reanimacije trenera i hitne službe, pišu Sportske novosti.

Sportske novosti u petak otkrivaju što se događalo u gimnastičkoj dvorani u Osijeku gdje su se sportaši i treneri borili za život hrvatskog gimnastičara Tomislava Markovića!

Sjajni hrvatski reprezentativac pretrpio je snažan srčani udar i ostao u komi, u dvorani su ga pokušali reanimirati, no oživjeli su ga tek u bolnici.

Trideset minuta bio je u stanju kliničke smrti!

Za SN je dramatične trenutke iz bolničkog kreveta opisao i sam Marković:

“Hvala mojim suvježbačima i trenerima, život mi je spasila samo njihova brza reakcija!”

Marković je nedavno operirao živac na potkoljenici, a u dvorani gdje privremeno treniraju osječki gimnastičari došao je kako bi pomogao postaviti sprave.

Odjednom se samo srušio, a u tom trenutku reagirao je trener i izvršni dopredsjednik gimnastičkog kluba Osijek Vladimir Mađarević te njegov kolega Boris Čulin. Odmah su ga počeli oživljavati sve do dolaska Hitne pomoći.

Zahvaljujući brzoj rekciji Tomislav je vraćen u život, a u KBC Osijeku utvrđeno je sužavanje krvnih žila pa mu nisu ugrađivali stent, doznaje Glas Slavonije.

Da se dobro osjeća Marković je potvrdio i svojim statusom na Facebooku: Što te ne ubije, to te ojača!

Facebook Komentari