U suradnji sa OPG-om “Kozarić”, Općinom Sunja, Adrenalin park Sunja pokrenuo novu turističku ponudu “Domaće je domaće”

Izvor: Dražen Prša

Piše: Sunja Josip Hren

Tijekom subote i nedjelje nedaleko Sunje, u mjestu Pobrđani Hrvatski 2cv Citroen Klub organizirao je 2cv piknik i time otvorio ovogodišnju 2cv sezonu.

Domaćin ove neobično zanimljive družine bio je Marijan Žarinčić, vlasnik “Adrenalin parka Sunja”, koji je osim pružanja lokacije za održavanje ovoga piknika, organizirao i nekoliko igara, ljudski stolni nogomet i potpuno novu igru za ljubitelje ovih automobila “Spaček archery”.

Da sve ne ostane samo na mjestu održavanja, upriličena je i vožnja kroz Sunju, te stajanje kod Đambinog mlina gdje se u suradnji sa OPG-om Kozarić prezentirao rad mlina, dok je upriličeno i predstavljanje izložbe od 12 fotografija Josipa Hrena.

izlozba josip hren

Nakon oblaska mlina citroeni su se uputili prema izletištu Tišinić i nastavili svoje daljnje druženje…

Ovo jako pozitivna stvar, pogotovo kod ukljućenja ovoga mlina u cijeli program, pa je i meni samome bilo veliko zadovoljstvo biti dio svega ovoga. Ovo nije nikakva predizborna kampanja ili slično, nego inicjativa našega Marijan Žarinčića i podrška našega OPG-eovca i donačelnika Josipa Kozarića da se mlin osposobi i uvijek bude spreman za pokaz kada god bi u Sunju dolazile veće najavljene skupine ljudi, napisao je na FB stranici Josip Hren Sunja.

Ipak je na grbu naše općine pet vodenica, neka barem jedna od tih pet bude u funkciji. Svaka čast svima koji su radili na ovoj idei i palac gore.
josip kozarić mlin

Share This Article