Monstrum iz Čiste Velike Tin Šunjerga nije bio sam kod likvidacije majke, uhićena još dvojica

Ad

U trenutku kada je u subotu poslijepodne Tin Šunjerga (18) u polju kod Čiste Velike iz vatrenog oružja ubio svoju 45-godišnju majku, s njim je bio još jedan mladić i on je također jučer uhićen, s još dvojicom prijatelja koji su znali da je Šunjerga ubio majku, a par sati kasnije i oca, ali nisu to prijavili policiji, piše ŠibenikIN.

Tin je nakon ubojstva oca otišao u Vodice i u noćnom provodu prijateljima objašnjavao zašto je ‘doma napravio neko sr****’

Nakon ubojstva majke, kojoj je oduzeo život u subotu oko 16 sati, osumnjičeni Šunjerga otišao je ubiti svoga oca koji je lišen života oko 18 sati, a onda se s društvom zaputio na rođendansku zabavu u jednoj privatnoj kući u vodičkom zaleđu gdje je bilo dvadesetak osoba, mahom njegovih vršnjaka, podsjeća ŠibenikIN.

Na tom tulum bile su i dvije osobe koje su uhićene, a kojima je Tin navodno povjerio što je učinio – ni jednom od tih momaka nije palo na pamet da prijave zločine policiji. Umjesto toga, na tulumu se pilo, uzimale su se droge, a postoje indicije da je i tamo bilo pucnjave iz vatrenog oružja kojim su počinjena oba ubojstva.

Prema svemu sudeći, riječ je o privatnom očevom pištolju, za koji je posjedovao urednu dozvolu, a kojeg je se mladić dokopao provalom u trezor u kojem je oružje bilo pohranjeno.

Policija će tijekom dana ispitivati sve osobe koje su bile na toj privatnoj zabavi u jednoj kući u vodičkom zaleđu, a tri privedene osobe mogle bi odgovarati za kazneno djelo neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela.

Ako je motiv za ubojstvo roditelja ovo što nagađaju mještani, Tin Šunjerga je jedan od većih hrvatskih monstruma

Facebook Komentari