Strašni zločin kod Vodica: Nakon potrage uhićen mladić za kojeg se sumnja da je ubio oca i majku

Ad

Okolnosti smrti policijskog specijalca, za koju policija smatra da je odgovoran 19- godišnji sin, utvrđuju se očevidom, a kako neslužbeno doznaje RTL, policija je pronašla i beživotno tijelo mladićeve majke nedaleko od mjesta ubojstva.

Jutarnji javlja o preokretu, iako su kružile neslužbene informacije da je ubojica počinio samoubojstvo, čini se da to nije istina. Specijalci su ponovno upali u Čistu Veliku i okružili jednu kuću. Čuje se urlanje ‘tu je, tu je!’.

Nova tv je javila da je sin uhićen.

Policajci su poručili građanima da ne izlaze na ulicu i da se zaključaju u kuću.

Jutros oko 11,15 sati, nakon dojave, u Čistoj Velikoj (zaleđe Vodica) u svojoj kući je pronađen mrtav 45-godišnji muškarac, pripadnik Specijalne Jedinice Policije Split, priopćila je šibenska policija.

Okolnosti smrti se utvrđuju očevidom, a poduzimaju se i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je riječ o stravičnom kaznenom djelu. Naime, kako piše Slobodna, 45-godišnjeg policajca ubio je njegov 19-godišnji sin, što su nam potvrdili i iz PU šibensko-kninske.

U svog oca mladić je ispucao pet ili šest metaka. HRT je javio da je specijalac ubijen jednim metkom u čelo.

Policija je pronašla i mrtvo tijelo majke u masliniku nedaleko mjesta ubojstva.

Policija je tražila i osobni automobil mercedes klase E, registracijskih oznaka S16 i FR kojeg dovodi u vezu s ubojstvom, te poziva građane da ih obavijesti ukoliko uoče slično vozilo.

Neslužbene informacije govore kako se mladić našao u problemima s narkoticima.

Do krvoprolića je, kako doznaje Jutarnji, došlo još u subotu oko 17 sati, a policiju je u nedjelju nazvao brat supruge preminuloga, nakon što mu se nitko nije javljao na fiksni telefon koji je nazivao.

Tijelo ubijenog policajca u garaži je bilo prekriveno plahtama.

Kako doznaje Jutarnji, 19-godišnjak je u subotu navečer bio s prijateljima u jednom vodičkom kafiću kojima se navodno povjerio da je napravio nešto grozno, ali nije jasno je li im rekao što je točno učinio. Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Susjedi pričaju da je sinoć njihov obiteljski pas nemilice lajao, ali samo da je odjedanput utihnuo. Ne zna se gdje je….

tin

Prava drama odvija se u Čistoj Velikoj kod Vodica: čini se da je specijalca policijskim pištoljem ubio njegov sin

Facebook Komentari