FOTO BiH ljepotice u Zagrebu, među njima i prelijepa Zeničanka Džejla Korajlić

Piše i snimio: Dražen Komar

Plaza event centar u Zagrebu domaćin je 14. međunarodnog frizerskog festivala pod nazivom Hairstyle News. Festivalski program se sastoji od brojnih vrsta edukativnih seminara (stručni, poslovni i Look&Learn), frizerskih show nastupa te izložbeno –promotivnih štandova u sajamskom dijelu eventa.

Na ovom skupu okupit će se vlasnici i voditelji poslovanja u frizerskim salonima, profesionalni frizerski djelatnici, učenici i nastavnici strukovnih frizerskih škola i učilišta, proizvođači frizerskih preparata i opreme, zastupnici svjetskih frizerskih kuća, stručni časopisi i druge publikacije.

Na sajam je stigla i skupina lijepih manekenki iz Bosne i Hercegovine, među kojima se nalazi po mišljenju mnogih najljepši BiH model, prelijepa Zeničanka Džejla Korajlić.

01

Ajla Šehić, Erna Horis, Ivana Stevanović, Esmedina Luković, Almedina Mehičić, Aldijna Mehičić, Amra Hurem svojom pojavom izazvale su veliku pozornost.

Na pitanje kako im se svidio Zagreb, Džejla Korajlić odgovara da su unatoč napornom putovanju i brojnim obavezama grad izuzetno svidio, te da su unatoč umoru uspjela izaći i dobro se zabaviti.

”Ukrao” sam djevojke s priprema za reviju i prošetao s njima do jezera Jarun. Brojni posjetitelji ”Zagrebačkog mora” brzo su primijetili ljepotice i sudeći prema zadovoljnim osmijesima ugodan proljetni dan dobio je još jednu novu dimenziju svoje ljepote.

Esmedina Luković:
02

Ivana Stevanović:

04

Facebook Komentari