Važna odluka HNS-a za Čačića uoči jako važne utakmice s Ukrajinom

foto: hns

Ante Čačić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije još dvije godine! Na današnjoj sjednici u Zagrebu i uoči utakmice s Ukrajinom Izvršni odbor HNS-a na prijedlog predsjednika Davora Šukera odobrio je Čačiću produljenje ugovora.

Čačić je reprezentaciju preuzeo u rujnu 2015. godine i Hrvatsku vodio na Euru u Francuskoj. U trenerskoj karijeri vodio je brojne klubove među kojima su Dinamo, Lokomotiva, Maribor…

Zanimljivo, 63-godišnji Čačić večeras će protiv Ukrajine (20:45, Maksimir) prvi put otkako je preuzeo reprezentaciju igrati kod kuće pred punim stadionom.

– Hrvatska nikada i protiv nikoga nema pravo tražiti alibi, pogotovo zato što nakon dvije godine (protiv Norveške je 2015. bilo 23.920 gledatelja, nap.a.) igramo pred svojim navijačima i želimo demantirati bučnu manjinu koja govori o bojkotu i tvrdi da se hrvatsku reprezentaciju ne voli. Ja kao izbornik nigdje u Hrvatskoj nisam doživio nikakvu nelagodnost, a hrvatska reprezentacija je puno više nego što misle neki pojedinci koji vole trovati – kazao je nedavno Čačić.

Facebook Komentari