Aleksić objavio e-mail adresu na koju se mogu javiti odvjetnici oko tužbi za preplaćene kamate

Zastupnik Snage Goran Aleksić objavio je e-mail adresu na koju se mogu javiti odvjetnici oko tužbi za preplaćene kamate.

Svatko tko želi tužiti banku može slobodno uputiti odvjetnika na pravo.udrugafranak@gmail.com Na toj adresi svaki odvjetnik koji to bude tražio dobit će relevantne prvostupanjske i drugostupanjske presude iz Hrvatske, kao i potrebnu praksu Suda EU.

Neki odvjetnici su nam se javili i dobili sve što su tražili. Pa čak i predložak za jednostavnu tužbu za preplaćene kamate. Svaki se odvjetnik mora i dodatno potruditi u svakoj pojedinoj tužbi. Također svakome od vas, ali samo pod uvjetom da je plaćena redovna godišnja članarina od ogromnih 30 kn, dostavljamo i grubi izračun preplaćenih i zateznih kamata na temelju skenirane dokumentacije vašeg ugovora i promjena kamatnih stopa.

Uistinu svatko može dobiti one najvažnije informacije za svoj slučaj. Ponavljam ono što govorim na tribinama – vi koji ste konvertirali kredite, a niste još tužili, pričekajte novu reviziju Vrhovnoga suda, bit ćemo pametniji, dok vi koji već jeste tužili – ako odustanete od tužbenog zahtjeva, znajte da ga više nećete moći u takvome obliku dostaviti na sud… Što se tiče zastare, i dalje ne postoji pravomoćna presuda na temelju koje bismo mogli tvrditi da zastare nema, ali zato postoji više presuda na različitim općinskim sudovima po kojima nema zastare potraživanja, jer je zastara počela teći ispočetka od 14. lipnja 2014. (dan nakon kolektivne pravomoćne presude). Sve sam to već izrekao više puta, ali morat ću još barem stotinu puta, i hoću!, napisao je Aleksić na fb-u.

Facebook Komentari