U Rijeci kao u horor filmu Teksaški masakr: Naganjao muškarca s upaljenom motornom pilom

U srijedu navečer na ulicama Rijeke odigravala se prava drama: Nadzorne kamere snimile su muškarca koji je s motornom pilom iz smjera Rastočina u smjeru križanja s Ulicom Mihačeva Draga proganjao drugog muškarca koji je pak bježao u panici, piše Riječanin.hr.

Bio je to prizor kao iz najgrozomornijeg horor filma, samo što se u taj čas odigravao pred očima i ušima građana – ‘motorka’ je naime bila uključena i izazivala je veliku buku, a čula se i vika muškaraca koji su se očito negdje još ranije sukobili, a sada je sukob eskalirao u najgorem smjeru.

Prema pričanjima svjedoka, bio je to sukob više muškaraca od kojih je grupa od nekoliko njih najprije izazivala muškarca koji je kasnije dograbio motornu pilu; a nakon što je ovaj počeo progoniti jednoga od njih s ‘motorkom’ u rukama prema Ulici Mihačeva Draga, njegovi prijatelji su se pregrupirali i napali muškarca s motorkom kojeg su, navodno, udruženim snagama fizički napali i dobrano pretukli.

O cijelom događaju obaviještena je i policija koja je odmah poduzela sve istražne radnje, uključujući uzimanje izjava svjedoka odnosno svih tragova s poprišta događaja te snimki s nadzornih kamera, piše Riječanin.hr.

Facebook Komentari