Grmoja objavio rat Jutarnjem listu: Ne kupujte listove moćnika koji koriste medij za obračun s jednom opcijom

Ad

Nikola Grmoja (Most) zatražio je danas stanku u Saboru kako bi upozorio na “najveću medijsku manipulaciju” u Hrvatskoj, kako je nazvao jedan tekst objavljen na portalu Jutarnjeg lista, a koji govori o sukobu HDZ-a i Mosta u Metkoviću.

Sinoć oko 19,26 sati na portalu Jutarnjeg lista objavljen je članak da se društvenim mrežama šire videozapisi kontra Mosta u Metkoviću, no nigdje u tom članku ne navodi se link na neku od društvenih mreža s takvim videozapisima. Nakon moje reakcije Jutarnji list je pokušao ispraviti tu pogrešku i izmijeniti članak, te je objavljeno da lokalni HDZ stoji iza videozapisa, objasnio je Grmoja koji ne zna stoji li lokalni HDZ, ali je očito da stoji gospodin Hanžeković i Jutarnji list.

Pozvao je građane da se odupru medijskim manipulacijama i da ne daju novac za dnevne listove moćnika koji koriste neki medij za obračun s nekom političkom opcijom.

Grmoja smatra da je razlog napada prvo čitanje Zakona o HRT-u kojim se Hanžekoviću namjerava uzeti desetke milijuna kuna godišnje.

Facebook Komentari