Regija se trese, dionice padaju, Vlada kašlje, Agrokor uputio rečenicu priopćenja, evo ga

O poslovanju Agrokora oglasili su se i iz same kompanije, vrlo kratkim priopćenjem.

„S obzirom na brojne upite, želimo kazati da Agrokor zajedno sa svojim partnerima analizira sve moguće opcije stabilizacije poslovanja društva, posebno vodeći računa o zaposlenicima, dobavljačima, investitorima, potrošačima i ostalim partnerima. Imamo izrazitu podršku naših investitora koji aktivno sudjeluju u procesu i javnost ćemo pravodobno izvijestiti o postignutim rezultatima.“, navodi se u njihovu priopćenju.

Mogući kolaps Agrokora prvorazredno je političko i gospodarsko pitanje o kojemu su se danas, nakon što je jučer N1 televizija prva objavila da je u Vladi održan tajni sastanak na tu temu, komentirali su danas čelni ljudi države, zastupnici, ministri…

”Apeliram na sve da malo smire loptu. To što mi sada govorimo o nekim sastancima prije par tjedana nije razlog za dramu niti uznemirenost. Agrokor je velika kompanija. Za vođenje je prije svega odgovoran vlasnik i uprava”, kazao je premijer koji očekuje da upravljanje bude na razini koju očekuju i zaposlenici i partneri i dobavljači”, kazao je premijer.

Facebook Komentari