Mediji pišu o sinoćnjem sastanku u HDZ-u i otpadanju Mikulića za lokalne izbore u Zagrebu, opet u igri Drago Prgomet

Predsjedništvo HDZ-a i gradski odbor te stranke sastaju se danas poslijepodne kako bi odlučili o kandidatu za zagrebačkog gradonačelnika, a prema informacijama koje dolaze iz te stranke, to bi mogao biti Drago Prgomet, donosi dnevnik.hr.

O Dragi Prgometu kao o rješenju za HDZ-ovu izbornu križaljku u Zagrebu, kako se neslužbeno doznaje iz te stranke, govorilo se na sastanku koji je održan u utorak navečer, a na kojem su sudjelovali predsjednik stranke Andrej Plenković, njegov zamjenik Milijan Brkić, Andrija Mikulić, predsjednik zagrebačkog HDZ-a i Drago Prgomet.

Osim što bi išao u utrku za gradonačelnika, Prgomet bi nosio i listu za Gradsku skupštinu. No, za konačna imena HDZ-a za zagrebačke izbore ipak treba pričekati danas poslijepodne kada se sastaju predsjedništvo HDZ-a i gradski odbor.

Andrija Mikulić, koji se do sada spominjao kao kandidat za gradonačelnika, potvrdio je danas da to ipak nije.

Iz HDZ-a se, naime, posljednih dana puštaju brojni “baloni” o zagrebačkim izborima, između ostalog i da će u gradonačelničku utrku Andrija Mikulić te da će Milijan Brkić nositi listu za Gradsku skupštinu.

Također, prema neslužbenim informacijama, Bruna Esih, koja je u Sabor izabrana na HDZ-ovoj listi i koja se također spominjala u kombinacijama za gradonačelnicu, na zagrebačke izbore mogla bi ići sa svojom nezavisnom listom, no o tome će se više znati idućeg tjedna.

Mikulić neće biti kandidat za gradonačelnika Zagreba, Bruna Esih hoće, ali ne za HDZ, evo tko se spominje kao opcija

Facebook Komentari