22.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Andrija Mikulić otvorio dušu na mreži, večeras se odlučuje o kandidatu HDZ...

Andrija Mikulić otvorio dušu na mreži, večeras se odlučuje o kandidatu HDZ za gradonačelnika

Piše: Dražen Prša

Sad je već jasno da HDZ neće “izroditi” ozbiljnu konkurenciju Milanu Bandiću na lokalnim izborima. Iako je pred nama manje od dva mjeseca do izbora, ime njihovog kandidata za gradonačelnika Grada Zagreba još uvijek nije poznato javnosti.

Špekuliralo se sa različitim imenima, od Andrije Mikulića do Brune Esih, no odluka će biti donesena večeras, 15. ožujka, kako je potvrdio zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić.

Ipak, jedna stvar je sigurna, Andrija Mikulić neće biti njihov “adut” za Zagreb, kako je sam potvrdio “pojadavši” se na svojoj Facebook stranici.

“Zbog svih nagađanja koja su bila, imam vam potrebu reći da ja nisam kandidat za gradonačelnika. Nije lako donositi ovakve odluke, pogotovo ne nakon kontinuiranog petogodišnjeg rada.”, napisao je Mikulić.

Zbog svih nagađanja koja su bila, imam vam potrebu reći da ja nisam kandidat za gradonačelnika.

Nije lako donositi ovakve odluke, pogotovo ne nakon kontinuiranog petogodišnjeg rada. No, prije lokalne politike, bilo je nešto što se zvalo Državni inspektorat, bili su tu ljudi kojima se preko noći nepravda učinila.

Mnogo je i drugih mojih stručnih odrednica koje su ostale nedorečene i zbog toga u ovom trenutku želim kao predsjednik gradske organizacije sa svima vama dragi prijatelji upregnuti maksimalno da ostvarimo taj povijesni rezultat na lokalnim izborima!

Najnovije

Još iz rubrike