Kovačić ostaje u Vladi, čuo se s Plenkovićem, Relković kaže: Hrvatskoj politici napokon potrebna ljudska riječ iza koje se stoji

Ivica Relković, savjetnik ministra Kovačića, kazao je u razgovoru za Dnevnik Nove TV kako se potpredsjednik Vlade čuo u subotu navečer s premijerom Plenkovićem i dobio njegovu potporu.

“Sve što se dogodilo podržava u smislu odluka koje je donio ministar Kovačić u dogovoru s ministrom Medvedom, ali i potvrđuje da je odluka u vezi gospođe Tafre odluka Vlade. Pa ako gospodin Đakić smatra da je to “podla odluka” onda to treba adresirati na premijera i 14 ministara HDZ-a jer su oni digli ruku za tu odluku. Ako se ne želi ispričati, onda kaže da su svi oni koji su digli ruku za tu odluku podli”, kazao je Relković za Novu TV.

“Tražila se isprika gospodina Đakića i očitovanja Vlade, odnosno ministra Medveda, što je već učinjeno, tako da mi smatramo da će i ministar Medved i premijer i u javnosti reći ono što se stvarno i dogodilo, i naravno da se tada nastavlja dalje. U slučaju da svi kažu što nas briga, ministar Kovačić ne mora otići zato što se lomi oko velike reforme nego može otići zbog ljudske riječi jer je hrvatskoj politici napokon potrebna ljudska riječ iza koje se stoji”, istaknuo je Relković za Dnevnik Nove TV.

Facebook Komentari