O nakani ministra Kujundžića da me smijeni obavijestio sam još ranije sve bitne ljude u zdravstvu i politici, u HDZ-u…

Nakon jučerašnje konferencije za novinare ministra Milana Kujundžića, danas su konferenciju za novinare održao smijenjeni ravnatelj KB Dubrave Toni Kolak i pomoćnik ravnatelja za pravne poslove Ante Jukić.

“Svrha ove konferencije za novinare je da pomognemo svim hrabrim ljudima koji žele dobrobit Republici Hrvatskoj i koji se usuđuju potpisivati ugovore koji su za državu dragocjeni. Izabran sam za ravnatelja zahvaljujući mojim programskim smjernicama i prošle godine sam potrošio 30 milijuna kuna manje. Za to je zaslužno Upravno vijeće. U isto vrijeme smo uspjeli napraviti 3.151 slučaj više, a zaposlili smo još 100 ljudi. O nakani ministra Kujundžića da me smijeni obavijestio sam još ranije sve bitne ljude u zdravstvu i politici. Upozoravao sam i ljude u HDZ-u, pa i samog premijera na to”, kazao je Toni Kolak, javlja HRT.

Okupljenim novinarima potom se obratio Ante Jukić, pomoćnik ravnatelja za pravne poslove KB Dubrava govorio je o ugovoru za kojega Upravno vijeće tvrdi da ga je Kolak potpisao bez njihove suglasnosti. Ugovor je ‘težak’ 44 milijuna kuna, a Kolak “garantira da će se račun bolnice za vodu smanjiti za 50 posto – plaćat će vodu 500 tisuća kuna manje”.

Kolak je, podsjetimo, u srijedu izjavio da ga je Upravno vijeće te bolnice smijenilo po naputku ministra Kujundžića, s kojim je u sukobu nakon što je Kujundžića prokazao kao lažnog branitelja na sastanku Udruge dragovoljaca Domovinskog rata. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare Kujundžić je navode Kolaka ocijenio spinovima i neistinama, te najavio tužbu protiv njega.

Kujundžić je jako ljut nakon istupa smijenjenog ravnatelja KB Dubrava: To su klevete, javit će mu se moj odvjetnik

Facebook Komentari