Borim se protiv ološa u HDZ-u: Kujundžić je ratni status dobio preko onoga koji je organizirao ubojstvo Paradžika

“Ministar Milan Kujundžić i ja smo svjetonazorski dva potpuno različita čovjeka. Za sebe neću reći da sam ratni heroj, ali pripadam u skupinu ljudi koja je dala puni doprinos Domovinskom ratu. No, to nije važno. Radi se o odnosu prema državi i o tome kako je treba štiti. Gospodin ministar je javno rekao da je 1990. bio protiv Franje Tuđmana. I istina, zajedno smo radili 1990. na Svetom duhu, zvao sam ga u HDZ, a oni mi je rekao: “Vi ste budale, pobit će vas! Što radite!”, rekao je pred kamerama smijenjeni ravnatelj KB Dubrava Toni Kolak.

“Ratni status dobio je zahvaljujući svom prezimenjaku, istom onom koji je organizirao ubojstvo Ante Paradžika. Potpisao mu je to zajedno s predsjednikom Suda časti njegove stranke Hrvatska zora. Isti mu je čovjek dao i pištolj, jer čovjek koji je bio pitomac vazduhoplovne gimnazije iz Mostara očito se bojao za život, da ga ne bi ubili hrvatski domoljubi. I to je razlog što je pobjegao iz zemlje”, naglasio je Kolak.

Na najavu ministrove tužbe Kolak je rekao kako će Kujundžiću trebati hrpa odvjetnika koja će čitati sve ono što ima o njemu. “Borim se protiv ološa u HDZ-u. Želim da se to očisti kako neki ne bi varali premijera kao što ga vara Kujundžić. Premijer je namjeravao ovaj slučaj riješiti na miran način, da se dogovorimo a on ga je prevario i naredio moju smjenu. Zašto je žurio mogao je pričekati treće mišljenje? Razlog je što se on boji. Sve to radim zbog hrvatskog zdravstva. Mora se reći tko je tko u hrvatskom zdravstvu. Ministar ništa ne radi a problema je puno. Nema niti jedne ideje ali zato smjenjuje upravna vijeća po cijeloj Hrvatskoj i mijenja HDZ-ovce s ljudima iz Hrvatske zore, zaključio je Kolak tiskovnu na ‘otvorenom’.

Facebook Komentari