To je Hrvatska: Gastarbajterici prodali stan u Koprivnici i to zbog nevjerojatnog duga od 1.400 kuna za pričuvu

Danica Pavlić živi u Njemačkoj. Ima stan u Koprivnici. Ostala je šokirana kad je doznala da su joj stan prodali zbog duga za pričuvu iz 2011. godine

Kad sam prošli tjedan došla u Koprivnicu i ispred vrata mojega stana u Ulici Frana Galovića ugledala muškarca i ženu kako na vratima mijenjaju moje prezime, ostala sam, najblaže rečeno, bez riječi. Nakon šoka sam ih upitala što rade, a oni su mi rekli kako su kupili stan i sad su vlasnici. Ispričala je za 24 sata Danica Pavlić (47). Naknadno je saznala da je stan prodan na dražbi zbog duga od 1400,19 kuna za stambenu pričuvu iz 2011. Stan je kupila 2001. godine te kaže kako je uredno podmirivala sve režije, pa i pričuvu.

Dodala je da je u stan dolazila nekoliko puta godišnje. U stan su dolazili i njezini roditelji, koji također žive u inozemstvu. Stanari u zgradi potvrdili su nam da su gospođa Pavlić i njezini roditelji boravili u stanu.

– Nikad nisam od suda dobila poziv da sam nešto dužna – rekla je za list gospođa Pavlić. Sud je po službenoj dužnosti angažirao odvjetnicu Sonju Dušić Poljak da zastupa gospođu Pavlić u postupku deložacije iz stana. Datum deložacije još nisu odredili.

Iz odvjetničkog ureda koji zastupa novu vlasnicu rekli su za 24 sata kako nemaju komentara.

Stan na drugom katu na dražbi je prodan za 146.000 kuna. Danica Pavlić kaže da je ranije procijenjen na 219.000 kuna.

Facebook Komentari