Zlatko Komadina: „SDP neće podržati Anku Mrak-Taritaš na lokalnim izborima u Zagrebu, ako ne bude suradnje između SDP-a i HNS-a na razini cijele Hrvatske“

Ad

Piše: Dražen Prša

SDP neće podržati Anku Mrak-Taritaš na lokalnim izborima u Zagrebu, ako ne bude suradnje između SDP-a i HNS-a na razini cijele Hrvatske, u svim lokalnim jedinicama gdje je suradnja moguća, rekao je potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina.

HSN je u Rijeci najavio samostalan izlazak na izbore, a na pitanje znači li gore navedeno da bi SDP i HNS morali surađivati i u Rijeci, Komadina je odgovorio: „Koliko ja znam, i Rijeka je u Hrvatskoj“.

Komentirao je pad rejtinga SDP-a, rekavši kako će rejting tek rasti jer je u ovom trenutku Vlada tek na početku mandata, a mediji je prilično blagonaklono prate, prenosi Novi list.

„U Hrvatskoj je na djelu konzervativna revolucija. Zadire se u Ustav i oko prava žena i oko antifašizma i tako dalje, a neki neodgovorni pojedinci iz SDP-a umjesto da se bave tim temama uporno se bave strankom u medijima. Možda netko u ovoj Vladi misli da je ustaški režim bio pravi, a partizanski krivi, ali Ustav kaže drukčije“, kazao je Komadina.

Facebook Komentari