Komadina: Zar nitko ne vidi da je u tijeku konzervativna revolucija u Hrvatskoj?

Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina u ponedjeljak je, odgovarajući na pitanje o padu rejtinga SDP-a, rekao kako Vlada još nije stigla previše griješiti, ali i da bi se neodgovorni pojedinci u stranci trebali baviti onime za što su izabrani, predstavljati programe socijaldemokrata i komunicirati s građanima.

Na redovitoj tjednoj konferenciji u Rijeci Zlatko Komadina je o padu rejtinga SDP-a, te o sve lošijem rejtingu predsjednika SDP-a Davora Bernardića, ponovio “da sve što pada ponekad i raste i da će tako biti i s rejtingom SDP-a”.

“Logična je to priča iza parlamentarnih izbora. Vlada još nije stigla previše griješiti, s druge strane ne priča se previše o tome što Vlada griješi, a neki neodgovorni pojedinci u našoj stranci pričaju o tome što bi trebalo biti umjesto da se bave onim za što su izabrani i da prezentiraju programe socijaldemokrata, a ima se što prezentirati i ima se čime napasti HDZ”, ocijenio je Komadina.

Komadina se zapitao “zar nitko ne vidi da je u tijeku je jedna konzervativna revolucija u Hrvatskoj, da se osporavaju odluke Ustavnog suda o pravu žene na izbor”, što je, ocijenio je, civilizacijska sramota u Hrvatskoj.

“Formira se povjerenstvo za prošlost, a imamo aktualno povjerenstvo za sadašnjost – Vladu , pa nek’ se izvole baviti i sadašnjošću. Da ne govorimo o pločama u Jasenovcu i drugdje, tako da mi nije jasno što se želi s razine središnje državne vlasti poručiti građanima Hrvatske, valjda da je ustaški režim bio ispravan, a partizanski krivi, a koliko znam to je u direktnoj suprotnosti s Ustavom Republike Hrvatske, u kojemu je jasno rečeno da Hrvatska počiva na tekovinama antifašističke borbe”, naglasio je Komadina.

Facebook Komentari