Ministar Goran Marić: „Hrvatska nema vremena za prazne priče i prazan hod, nemamo vremena time se baviti, Hrvatska treba sve naše vrijeme“

Piše: Dražen Prša

Ministar državne imovine Goran Marić, glasio se preko FB vezano za okolnosti medijskih objava o kadroviranju u sustavu HŽ-a.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

Čitava je ova orkestracija uperena najviše protiv mog pristupa krupnim pitanjima resora za koji sam zadužen, ali i protiv mene osobno.
Stvara se atmosfera korizme i nadolazećeg Velikog petka na jedan okrutni hrvatski način.

Dok je Hrvatska izložena brojnim izazovima i neodgodivim zadaćama, dok je dragocjen svaki trenutak i djelić zajedničke i energije svakoga od nas, stvaraju se i podmeću prazne teme i prazna dokolica.

Nema Hrvatska vremena za prazne priče i prazan hod. Nemamo vremena time se baviti, jer Hrvatska treba sve naše vrijeme. Nikako, nije ugodno biti izložen tolikim podmetanjima.

Ali ja sam miran i radi ukupne javnosti i svih ljudi u Hrvatskoj, radi povjerenja koje sam dobio u hrvatskoj vladi, potpuno raspoloživ, nastavit ću dosljednošću i lojalnošću istim idejama, kriterijima i ciljevima.

Ovom prigodom posebno poručujem onima koji me bolje poznaju, da nakon rezultata koje sam imao na zadnjim parlamentarnim izborima i imenovanja ministrom državne imovine, živim i radim prema istim načelima, istom snagom i vrijednostima radi kojih sam i ušao u politiku.

Poručujem da sam isti čovjek, onaj kojemu ste dali povjerenje svojim glasom u rujnu 2016.

Unatoč nemogućnosti da se mnogima od vas ne stignem javiti, vidjeti, razmijeniti riječ.

Jer ovaj sadašnji zadatak upravljanje državnom imovinom, još je zahtjevniji, još je svetiji. Kao što je i sveta Hrvatska.

Facebook Komentari