Tražite posao: U Međimurju plaća 8.000 kn, plus smještaj i topli obrok

eMedjimurje.hr

Piše: Dražen Prša

Međimurje je po brojnim kriterijima jedna od najuspješnijih županija u Hrvatskoj. Osim što je dobro mjesto za život, Međimurje bilježi stalan rast zaposlenosti, pa svi oni koji žele raditi u Međimurju mogu naći dobar posao. Najsnažnija grana međimurskog gospodarstva je metaloprerađivačka industrija u kojoj radnici ostvaruju primanja koja su čak 25 % veća od prosjeka.

EKO Međimurje d.d. je najveća međimurska metaloprerađivačka tvrtka koja zapošljava 520 radnika i cjelokupnu svoju metalsku proizvodnju plasira na zahtjevno zapadnoeuropsko tržište gdje ostvaruje preko 210 milijuna kuna godišnjeg prihoda. U EKO Međimurju d.d. se proizvode dijelovi strojeva i oprema za renomirane svjetske proizvođače strojne opreme poput Caterpillara, Komatsua, Liebherra, Wirtgena… Da bi mogli ispuniti stroge zahtjeve kvalitete inozemnih partnera, u EKO Međimurju d.d. raspolažu sa najsuvremenijim strojnim parkom za obradu metala u regiji na kojima rade stručni i educirani djelatnici.

U istraživanju organizacijske klime i zadovoljstva djelatnika 93 % djelatnika ocijenilo je EKO MEĐIMURJE d.d. kao poželjnog poslodavca, a pritom kao najjače kvalitete kompanije sami djelatnici ističu: snagu, veličinu, ugled i uspješnost tvrtke, redovitost isplate plaća, stabilnost i sigurnost, proizvodni potencijal, orijentaciju na izvoz.

U EKO Međimurju su uvjeti zaista bolji nego vani, jer je to tvrtka koja svojim radnicima osigurava sigurna i redovita primanja do 10. u mjesecu, a ta su primanja čak 30 % veća od međimurskog prosjeka. Uz to, svim je radnicima kolektivnim Ugovorom zagarantirana isplata 13. plaće, Božićnice, naknade za godišnji odmor, Uskrsnice… EKO Međimurje d.d. također plaća sve prekovremene sate i to čak 50 % više, a osim toga tu su dodatne naknade za rad nedjeljom, blagdanom i rad u 2. smjeni. Poseban radni doprinos i angažman se dodatno nagrađuje stimulacijama, a svi oni koji se žele usavršavati i napredovati imaju podršku i pomoć tvrtke.

Zbog stalnog rasta i širenja poslovanja, EKO MEĐIMURJE d.d. zapošljava više radnika metalske struke:
1. STROJOBRAVAR (m/ž)
2. ZAVARIVAČ (m/ž)
3. CNC TOKAR (m/ž)
4. CNC GLODAČ (m/ž)
Kandidatima koji imaju iskustvo u struci nudi se mogućnost primanja do 8.000 kn neto mjesečno, uz osiguran topli obrok i smještaj u Međimurju.

Za sve zainteresirane kandidate za posao biti će organizirano predstavljanje tvrtke EKO MEĐIMURJE d.d. Sisku. O vremenu i mjestu održavanja tog predstavljanja biti će obaviješteni svi kandidati koji se prijave.

Prijave se šalju u pisanom obliku sa životopisom na adresu EKO MEĐIMURJE d.d., Šenkovec, Braće Radić 37, 40000 Čakovec ili na e-mail adresu [email protected] (PR tekst)

Facebook Komentari