FOTO Raskošni editorijal ova ljepotica snimila je u prekrasnoj privatnoj vili u Dubrovniku

U novom broju hrvatskog izdanja najpoznatijeg časopisa na svijetu, Playboy, zablistala je crnogorska manekenka Viki Vukić, uzevši prestižnu titulu Playmate, kojom su se okitile najatraktivnije žene svijeta.

04

Raskošan editorijal na čak osam stranica, ova ljepotica snimila je u prekrasnoj privatnoj vili u Dubrovniku u suradnji s osamnaestogodišnjim Draženom Komarom koji je jedan od najpopularnijih i najtraženijih fotografa na ovim prostorima.

Po mišljenju mnogih najljepši crnogorski model iza sebe ima bogatu karijeru, no ovo je prvi puta da je za potrebe snimanja zbacila svu odjeću sa sebe.

viki vukić

Uz mnoštvo revija, editorijala, reklama, Viki se pojavljivala u raznim epizodnim ulogama u filmovima i serijama, između ostalog kod svjetski slavnog Emira Kusturice. Brojne naslovnice koje je krasila za ovu atraktivnu Crnogorku su sasvim uobičajna pojava. Mnogi su je primijetili kao zaštitno lice modne kuće Sana i talijanskog rublja Lara.

Hedonistica u svom životnom pristupu do sada je već imala nekoliko ponuda fotografirati se za Playboy, ali sve ih je odbacila, sve dok nije upoznala mladog Zagrepčanina koji ju je oduševio, i kako sama kaže, do sada napravio njene najbolje fotografije.

02

Dražen je karijeru započeo vrlo mlad.

U središte zanimanja medija iz mnogobrojnih zemalja dospijeva sa šesnaest godina kad objavljuje svoje radove u hrvatskom izdanju časopisa Playboy i time postaje najmlađi fotograf koji je ikada igdje u svijetu objavio radove u jednom od najpoznatijih svjetskih časopisa u njihovoj 62 godine staroj tradiciji.

07

Osnovao je i vodi projekt “Kraljica Instagrama”, koji traje već tri godine u kontinuitetu, a na kome promovira sve one koji se žele okušati u svijetu modelinga kroz fotografiju i autorski tekst.

Zanimljivo je kako je ”Kraljica Instagrama” bio sjajan početak nekima od modela koji su na taj način započele sjajnu karijeru, a jedna od njih, Elena Zdjelar osvojila je i titulu svjetske prvakinje okitivši se naslovom WBFF World Champion i tako postala WBFF pro diva.

Objavio je čitav niz radova s ljepoticama u jednoj od najčitanijih dnevnih novina ”Jutarnji list”, a radove su prenosili i brojni mediji iz raznih zemalja.

Sudjelovao je na čitavom nizu izbora ljepote kao fotograf i član žirija.

Bio je jedan od suorganizatora i službeni fotograf međunarodnog „photo shession performansa” koji je održan u Dubrovniku kada je po prvi put u povijesti svjetska turistička atrakcija Stradun pretvorena u modnu pistu.

Osobni je fotograf i usko surađuje sa sve popularnijom pjevačkom zvijezdom Natashom Moskwom.

Surađivao je s brojim osobama iz estradnog svijeta.

I sam se često nađe pred kamerama tako da je do sada sudjelovao u mnogo televizijskih emisija, glumio u spotovima, kao i sudjelovao u popularom reality showu ”Mijenjam ženu”.

”Ovo nam je bila prva suradnja, ali smo sasvim sigurni da nije i posljednja”- jednoglasni su u zaključku model i fotograf.

Facebook Komentari