U Varaždinu iznenađenje iz HDZ-a: Alen Runac kreće u bitku za župana

Foto: Ivan Agnezović

Piše: Dražen Prša

Predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Alen Runac bit će kandidat HDZ-a za župana na predstojećim lokalnim izborima, odlučilo je to danas Predsjedništvo Županijske organizacije HDZ-a.

Alen Runac je privatni poduzetnik i branitelj. Vjerujem da imamo dobre kandidate za župana i gradonačelnika – Damira Habijana, koji će postići izvrsne rezultate.

HDZ će sigurno biti stranka bez koje se neće moći formirati vlast u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini – rekao je Gordan Jandroković, glavni tajnik HDZ-a.

Runcu je drago što ga je predsjedništvo Županijske organizacije jednoglasno izabralo kao kandidata za župana, no još se ne zna tko će mu biti pomoćnici.

Drago mi je da je Predsjedništvo prepoznalo moje rezultate i da dva varaždinska dečka kreću u akciju – rekao je Runac i dodao kako će ispuniti obećano.

U dva mandata ova vlast nije napravila ništa i još uvijek imamo bale na ulazu u Varaždin. Iskoristit ćemo imamo vertikalu prema državnom vrhu i napraviti sve da Varaždin zablista – zaključio je Runac. IT/REGIONALNI

Share This Article