FOTO Kraljica Instagrama party: Na jednom mjestu okupio se veliki broj ljepotica

Jedan od najpopularnijih hrvatskih fotografa, Dražen Komar, koji unatoč svojoj mladosti iza sebe već ima uspješnu višegodišnju karijeru, u prepunom zagrebačkom Excellente baru priredio je zabavu o kojoj će se još dugo govoriti.

11

Kraljica Instagrama party proizašao iz projekta izbora za Kraljicu Instagrama, traje već tri godine u kontinuitetu, a do sada ste ga već mogli primijetiti u brojnim video prilozima o foto sessionima, sudjelovanjem u mnogim TV emisijama kao i tiskanih izdanjima magazina.

DSC_8232

Na jednom mjestu okupio se veliki broj ljepotica, od kojih su neke od njih već zablistale svojim pojavljivanjem u medijima, a neke će to tek učiniti.

14

Bogatom programu koji je sadržavao rasplesane svjetleće robote, DJ-a, saksofonista, fire show, svojim dolaskom svoj obol je dala nizozemska zvijezda, profesionalni model Kiki van Hees koju je već drugi dan čekalo snimanje s Draženom na atraktivnim lokacijama za najpoznatiji svjetski časopis.

DSC_8205_pp

Tijekom svog četverodnevnog boravka u Zagrebu, nije sakrivala oduševljenje viđenim. U svojoj šetnji gradom, strpljivo je pozirala svim znatiželjnicima, kao i svima onima koji su je zamolili za zajedničku fotografiju. Kako bi sve proteklo u najboljem redu brinuli su se tjelohranitelji iz Gard zaštite.
16

Za potpunost dojma pobrinuo se Restoran Burin, gdje je simpatična međunarodna zvijezda uživala u probranim hrvatskim delicijama.

05

Nakon brojnih filmskih spektakala koji već neko vrijeme promoviraju hrvatske destinacije, sada će glas o Hrvatskoj biti proširen i na način na koji to do sada još nije učinjeno.

DSC_8315

DSC_8366

Facebook Komentari