Vukovarsko-srijemski HSP AS kreće u razgovore sa srodnim strankama oko lokalnih izbora

Piše: Dražen Prša

Nakon sjednice predsjedništva i Glavnog stana u Slavonskom Brodu održano je Županijsko vijeće HSP AS Vukovarsko-srijemske županije. Istim je predsjedavao predsjednik NO HSP AS i predsjednik ŽV HSP AS VSŽ Antun-Toni Žagar, a održano je u novo uređenim stranačkim prostorijama u Vinkovcima.

Glavni tajnik stranke Pero Ćorić i predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec. prezentirali su donešene odluke te smjernice političkih aktivnosti koje su utvrđene i potvrđene na navedenim sjednicama.

Iste su jednoglasno verificirane, a ŽV HSP AS VSŽ raspravio je stanje u svim svojim Podružnicama te utvrdio kalendar ustroja Podružnica Bošnjaci, Stari Jankovci, Stari Mikanovci, Tompojevci i Ivankovo kao i brojnih Ogranaka i Gradskih četvrti.

Predložen je i jednoglasno izabran tim koji će razgovarati sa strankama sličnog svjetonazora te predložiti model eventualne suradnje ili koalicije koji će potvrditi Županijsko vijeće.

Potvrđena je suradnja sa HSS i HSLS, a izabrani stranački tim čine Antun-Toni Žagar, Hrvoje Niče, Pero Ćorić, Tomislav Džanak i Mirko Jurišić. (HSP AS)

Facebook Komentari