Pernar objasnio zašto nema podršku korporativnih medija, evo za koga smatra da mu je jedina podrška

Nemam podršku od korporativnih medija, vi ste moja jedina podrška, napisao je zastupnik Živog zida Ivan Pernar na svom fb-u.

“Apsurdna je cijela ta ignorancija i omalovažavanje od strane domaćih mainstream medija, pogotovo u svjetlu nespornih činjenica. Navest ću neke, svaki mjesec rejting agencije objavljuju statistiku o popularnosti određenog političara, nesporno je da imam veću popularnost od svih ostalih protukandidata, uključujući Milana Bandića. To je lako za provjeriti. Na kraju krajeva, to se reflektira i rejtingom moje stranke Živi zid. Od nas veću podršku imaju samo dvije velike stranke. To nisu zanemarive činjenice, odnosno treba ih uzeti u obzir prilikom davanja šanse kandidatima.” objašnjava Ivan Pernar.

Ne možete se braniti od korporativnih medija jer vas oni rafalno napadaju s pozicije sigurnosti i koriste svoj položaj da bi slomili svaki društveni otpor.
Čim se dovede u pitanje poštenje njihovih vlasnika i njihovog izvještavanja, oni okreću pilu naopako i proglašavaju onoga tko ih je napao demagogom, redikulom, klaunom, drskim provokatorom, pa čak i kriminalcem.

Najbesmislenija stvar u tom trenutku je obrana, oni su htjeli da se ja branim jer su u stanju svakog dana izmisliti novu laž i kao rezultat toga ja gubim vrijeme i energiju na svoju obranu tako da na kraju ne bi imao vremena za ono čega se oni najviše boje, a to je napad.

Oni su htjeli da zamijenimo uloge, da oni koji manipuliraju i uništavaju naš narod iz pozicije optuženog stanu u poziciju tužitelja, a mene gurnu u svoju kožu. Na taj način su do sad postupali sa svakim tko bi im se suprotstavio, ali od mene neće raditi budalu jer imam znanje o načinu njihovog djelovanja, napisao je Pernar na fb-u.

Facebook Komentari