Jandroković u Metkoviću: župan Nikola ostat će župan, a zastupnik Nikola ostat će zastupnik

Piše: Dražen Prša

Nakon Dubrovnika, u kojem se jučer sastao sa Županijskim odborom HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije te potom družio s članovima i simpatizerima u Hotelu Adriatic, glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković posjetio je danas Metković.

U pratnji predsjednika ŽO HDZ-a Branka Bačića i župana Nikole Dobroslavića, glavni tajnik došao je u Grad na Neretvi – u sklopu sve intenzivnijih priprema za lokalne izbore – dati snažnu potporu Daliboru Milanu, kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Metkovića, i Žaklini Marević, kandidatkinji za zamjenicu župana.

Jandroković je naglasio da uopće ne sumnja u trijumf u županiji – unatoč žestokom početku pretkampanje Nikole Grmoje, Dobroslavićeva protukandidata (i imenjaka) iz Mosta – a uvjeren je i u pobjedu u samom Metkoviću:

– Očekujemo da naš kandidat Dalibor Milan postane gradonačelnik Metkovića. Vjerujem da su građani prepoznali pozitivne promjene u metkovskom HDZ-u. A što se tiče županije, dovoljno je reći da će dosadašnji župan Nikola ostati župan, a da će saborski zastupnik Nikola ostati zastupnik te i dalje podržavati Vladu i sačinjavati našu vrlo snažnu parlamentarnu većinu!

Premda HDZ jasno izražava svoju ambiciju u „utvrdama Mosta“ Metkoviću i Omišu, Jandroković je ponovio da ne očekuje nikakve probleme na državnoj razini bez obzira na ishod lokalnih izbora:

– U Dubrovačko-neretvanskoj županiji vodit će se ozbiljna izborna utakmica:

HDZ će biti usmjeren na predstavljanje kandidata i programa, a uvjeren sam da će i Most, sa svoje strane, voditi korektnu kampanju. Između nas je postignut politički dogovor da lokalne kampanje neće utjecati na stabilnost Vlade RH.

Facebook Komentari